הצטרפו למועדון בייבילנד

מתכון: משולשי טורטייה גבינה אפויים

מתכון קל ומהיר לטורטיות קריספיות שילדים אוהבים. יאמי!
משולשי טורטייה
משולשי טורטייה אפויים. צילום: מאסטר שף

המותג מאסטר שף מציע מתכון להכנת משולשי טורטייה אפויים, לארוחה קלה להכנה, טעימה ומהירה. המתכון מתאים לארוחת ערב מהנה לכל המשפחה או סתם כנשנוש.

מצרכים:

  • 3 יחידות טורטייה
  • 300 גרם גבינת מוצרלה מגוררת
  • ½ כוס טבעות זיתים

לציפוי:

  • ביצה טרופה
  • פירורי לחם זהב או פאנקו שום

אופן ההכנה:

  • חוצים כל טורטייה לחצי, מקפלים כל חצי לצורת משולש, ממלאים כל משולש בגבינה ובזיתים. טובלים בביצה טרופה ובפירורי לחם (בדיוק כמו שעושים שניצל).
  • מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה, כשהחלק המקופל מופנה כלפי מטה, מרססים במעט שמן ואופים בתנור שחומם ל-200 מעלות ל-15 דקות.
  • מגישים בליווי ירקות טריים וגבינות שהילדים אוהבים.

 

בתאבון !