המותג מאסטר שף מציע מתכון להכנת משולשי טורטייה אפויים, לארוחה קלה להכנה, טעימה ומהירה. המתכון מתאים לארוחת ערב מהנה לכל המשפחה או סתם כנשנוש.
מצרכים:
- 3 יחידות טורטייה
- 300 גרם גבינת מוצרלה מגוררת
- ½ כוס טבעות זיתים
לציפוי:
- ביצה טרופה
- פירורי לחם זהב או פאנקו שום
אופן ההכנה:
- חוצים כל טורטייה לחצי, מקפלים כל חצי לצורת משולש, ממלאים כל משולש בגבינה ובזיתים. טובלים בביצה טרופה ובפירורי לחם (בדיוק כמו שעושים שניצל).
- מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה, כשהחלק המקופל מופנה כלפי מטה, מרססים במעט שמן ואופים בתנור שחומם ל-200 מעלות ל-15 דקות.
- מגישים בליווי ירקות טריים וגבינות שהילדים אוהבים.
בתאבון !