עם כל הכבוד לסופגניות המפונפנות שקורצות לנו בכל פינה, הגיע הזמן לתת כבוד גם ללביבות ולצבוע אותן בשלל צבעי הטבע. ילדים מתים על זה
מתכונים
לביבות בטטה עם ארומה של ג'ינג'ר, לביבות תפוחי אדמה ופטריות עם עשבי תיבול ולביבות תירס עם שום ובזיליקום - קבלו את את הכוכבות החדשות של שולחן החג
קציצות רכות ונימוחות בזכות תוספת הטחינה הגולמית שמעשירה את המזון בבריאות ובטעם. מתכון שכל המשפחה תאהב
הן עשירות בברזל, בחומצה פולית, בחלבון ובסיבים תזונתיים ומשתלבות נהדר בסלט רענן. כל הסיבות הטובות לאכול עדשים