מצרכים
- 2 אגסי אנג'ו
- צרור ארוגולה שטוף
- 1/2 בצל סגול, פרוס דק
- חופן שקדים קלויים
- מיץ מחצי לימון
- 3-4 כפות שמן זית
- מלח ופלפל
- 100 גרם גבינת קשקבל/פרמזן
אופן ההכנה
- חותכים את האגסים לאורכם לשמיניות לפלחים, ללא הליבה.
- קוצצים את השקדים הקלויים בסכין בצורה גסה. מערבבים בקערה רחבה את האגסים, הארוגולה, הבצל והשקדים ומתבלים בשמן זית, מיץ לימון, מלח ופלפל.
- מעבירים לצלחות הגשה ומגרדים מעל גבינה .
המתכון באדיבות יובל בר- נר המכונה "איש האגסים"