מצרכים:
- 1 חציל גדול קלוי
- 2-3 קישואים
- 1 גביע גבינה 5%
- 2 ביצים
- 4 כפות קמח מצה
- 1 כפית אבקת מרק בצל
- 1 כפית אבקת מרק פטריות
אופן ההכנה:
- חותכים את הקישואים לפרוסות או מגרדים בפומפיה.
- מועכים את בשר החציל ומסננים מהנוזלים.
- מערבבים את יתר החומרים לבלילה אחת.
- מעבירים לתבנית עגולה מצופה בנייר אפייה ואופים בחום בינוני עד שהפשטידה משחימה.
בתיאבון!
*לגרסה רגילה (לא לפסח): החליפו את קמח המצה בקמח תופח רגיל.
המתכון באדיבות חלי ממן, קבוצות תמיכה לאורח חיים בריא