כל מה שמעניין הורים אצלכם במייל! הטבות, מבצעים, פרסים, כתבות ועוד המון דברים טובים | רשמו אותי עכשיו

מתכון לפשטידת חצילים וקישואים

מתכון טעים וקל לפשטידת חצילים וגבינות עם גרסה כשרה לפסח. יאמי!
פשטידת חצילים
פשטידת חצילים של חלי ממן. צילום: יח"צ

מצרכים:

  • 1 חציל גדול קלוי
  • 2-3 קישואים
  • 1 גביע גבינה 5%
  • 2 ביצים
  • 4 כפות קמח מצה
  • 1 כפית אבקת מרק בצל
  • 1 כפית אבקת מרק פטריות

אופן ההכנה:

  1. חותכים את הקישואים לפרוסות או מגרדים בפומפיה.
  2. מועכים את בשר החציל ומסננים מהנוזלים.
  3. מערבבים את יתר החומרים לבלילה אחת.
  4. מעבירים לתבנית עגולה מצופה בנייר אפייה ואופים בחום בינוני עד שהפשטידה משחימה.

בתיאבון!

*לגרסה רגילה (לא לפסח): החליפו את קמח המצה בקמח תופח רגיל.

המתכון באדיבות חלי ממן, קבוצות תמיכה לאורח חיים בריא

מתכון לפשטידת כרובית חלומית