הצטרפו למועדון בייבילנד

פשטידת כרובית

מתכון טעים ופשוט: פשטידת כרובית (או ברוקולי) שלא תפסיקו לנשנש ממנה. כשר לפסח!
פשטידת כרובית וברוקולי
יאמי. פשטידת כרובית וברוקולי (באדיבות חלי ממן)

מצרכים

כרובית – להפריד לפרחים (או ברוקולי, או חצי כרובית וחצי ברוקולי)

4 ביצים

4 כפות כמויונז

4 כפות קמח מצה

1 כפית שמן (לשימון התבנית)

אופן ההכנה

  • מרתיחים את הכרובית, מסננים ומסדרים את פרחי הכרובית בתבנית משומנת.
  • טורפים את הביצים ומוסיפים את הכמויונז, הקמח והתבלינים.
  • שופכים מעל הכרובית, מכניסים לתנור ואופים בחום בינוני עד להשחמה.

באדיבות חלי ממן, קבוצות תמיכה לאורח חיים בריא