מצרכים
- כוס ורבע מים
- ½ כוס שמן
- כפית סוכר
- ½ כפית מלח
- ½ כוס קמח מצה
- ½ שקית אבקת אפייה
- 4 ביצים
אופן ההכנה
- מביאים לרתיחה את המים, השמן, הסוכר והמלח.
- מערבבים את קמח המצה עם אבקת האפייה. שופכים לתוך המים שרתחו ומחכים שהתערובת תתקרר.
- מוסיפים את הביצים אחת אחרי השנייה תוך כדי ערבוב. ממתינים שעתיים.
- משמנים את הידיים ומחלקים לכדורים קטנים. אופים על נייר אפייה במשך כ- 30 דקות בתנור שחומם מראש ל- 180מעלות.
*כל לחמנייה מכילה 80 קלוריות = מנת פחמימה
המתכון באדיבות חלי ממן, קבוצות תמיכה לאורח חיים בריא