הצטרפו למועדון בייבילנד

מתכון: פשטידת תרד וגבינות

מתכון קל וטעים לפשטידת תרד וגבינות של חלי ממן. והבונוס? ללא גלוטן
פשטידת תרד וגבינות של חלי ממן. אילוסטרציה: שטרסטוק

מצרכים

  • 400 גרם תרד קפוא
  • 2 כפות קמח תפוחי אדמה
  • 3 ביצים
  • כוס חלב 1%
  • 200 גרם גבינה מלוחה 1.5%
  • בצל קצוץ- מאודה
  • 1 שן שום כתושה
  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם

אופן ההכנה

  1. מפשירים את התרד (אפשרי במיקרוגל), מעבירים למסננת וסוחטים היטב.
  2. מעבירים לקערה, מוסיפים את הקמח, הביצים והחלב.
  3. מפוררים את הגבינה, מוסיפים לתערובת ומערבבים .
  4. שמים את הבצל במחבת, מכסים ומאדים על אש נמוכה עש שהבצל מתרכך.
  5. מוסיפים את הבצל והשום הכתוש לקערה, מתבלים במלח ובפלפל ומערבבים היטב.
  6. משמנים תבנית ומעבירים לתוכה את התערובת.
  7. אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני כ- 40 דקות עד שמזהיב.

המתכון באדיבות חלי ממן

Banner Newsletter