הצטרפו למועדון בייבילנד

סלט ארוגולה ואגסים

אורוגולה, אגסים ושקדים קלויים נפגשים במנה. הנה מתכון לסלט קליל, אביבי וטעים. יאמי!
סלט אורגולה
סלט ארגולה ואגסי אנג'ו אדומים באדיבות יובל בר-נר

מצרכים

  • 2 אגסי אנג'ו
  • צרור ארוגולה שטוף
  • 1/2 בצל סגול, פרוס דק
  • חופן שקדים קלויים
  • מיץ מחצי לימון
  • 3-4 כפות שמן זית
  • מלח ופלפל
  • 100 גרם גבינת קשקבל/פרמזן

אופן ההכנה

  1. חותכים את האגסים לאורכם לשמיניות לפלחים, ללא הליבה.
  2. קוצצים את השקדים הקלויים בסכין בצורה גסה. מערבבים בקערה רחבה את האגסים, הארוגולה, הבצל והשקדים ומתבלים בשמן זית, מיץ לימון, מלח ופלפל.
  3. מעבירים לצלחות הגשה ומגרדים מעל גבינה .

המתכון באדיבות יובל בר- נר המכונה "איש האגסים"

קל ופשוט: מתכון ללחמניות פסח טעימות