הצטרפו למועדון בייבילנד

מתכון: עוגיות פיצוחים ופירות יבשים

במיוחד לט"ו בשבט: מתכון קל ומהיר לעוגיות פיצוחים שלא תוכלו להפסיק לנשנש
עוגיות פיצוחים
עוגיות פיצוחים ופירות יבשים. צילום: יח"צ מלון רימונים

המצרכים:

  • 200  גר' שקדים
  • 200  גר' אגוזי פקאן
  • 200  גר' קשיו
  •  150 גר' חמוציות
  • 200  גר' אגוזי לוז
  • 200  גר' גרעיני דלעת
  • 100  גר' שומשום
  • 100  גר' תמרים
  •  100 גר' תאנים
  • 3 ביצים

*הפיצוחים והפירות היבשים – הכל טבעי לא קלוי

אופן ההכנה:

  1. להכניס את כל סוגי הפיצוחים והפירות היבשים לקערה, להקציף 3 חלבונים של ביצה, להוסיף לתוך הקערה לערבב הכל לאיחוד החומרים.
  2. יוצקים בעזרת כף לתבנית ומשטחים עם כף.
  3. אופים בתנור בחום 150 מעלות עד לקבלת צבע שחום.

המתכון באדיבות השף מוטי אזולאי, השף הראשי של מלון רימונים גלי כנרת