מצרכים
- 400 גרם תרד קפוא
- 2 כפות קמח תפוחי אדמה
- 3 ביצים
- כוס חלב 1%
- 200 גרם גבינה מלוחה 1.5%
- בצל קצוץ- מאודה
- 1 שן שום כתושה
- מלח ופלפל שחור לפי הטעם
אופן ההכנה
- מפשירים את התרד (אפשרי במיקרוגל), מעבירים למסננת וסוחטים היטב.
- מעבירים לקערה, מוסיפים את הקמח, הביצים והחלב.
- מפוררים את הגבינה, מוסיפים לתערובת ומערבבים .
- שמים את הבצל במחבת, מכסים ומאדים על אש נמוכה עש שהבצל מתרכך.
- מוסיפים את הבצל והשום הכתוש לקערה, מתבלים במלח ובפלפל ומערבבים היטב.
- משמנים תבנית ומעבירים לתוכה את התערובת.
- אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני כ- 40 דקות עד שמזהיב.
המתכון באדיבות חלי ממן