מרכיבים:
לקרם שוקולד:
- 360 מ"ל (1.5 כוסות) חלב
- 125 מ"ל (1/2 מיכל) שמנת מתוקה
- 60 גרם (4 כפות) סוכר
- 20 גרם (2 כפות) קורנפלור
- 150 גרם שוקולד מריר, שבור לקוביות
לקצפת:
- 250 מ"ל (1 מיכל) שמנת מתוקה
- 3 כפות אבקת סוכר
- 4 כפות פודינג וניל מאסטר שף
להגשה:
שבבי שוקולד / סוכריות צבעוניות
אופן הכנה:
1. מכינים את הקרם: שמים בסיר את החלב, השמנת, הסוכר והקורנפלור וטורפים היטב בעזרת מטרפה. מבשלים על אש בינונית תוך כדי ערבוב קבוע עד שהנוזל מתחיל להסמיך. מכבים את האש.
2. מוסיפים לסיר את השוקולד וממשיכים לטרוף עד שהוא נמס לגמרי ומתקבל פודינג חלק.
3. ממלאים כוסות הגשה עד 3/4 גובה ומעבירים למקרר עד שהמילקי מתקרר לגמרי.
4. מכינים את הקצפת: בקערת מיקסר עם וו בלון מקציפים את השמנת, אבקת הסוכר והפודינג עד שמתקבלת קצפת יציבה. מעבירים לשקית זילוף עם צנטר משונן רחב.
5. מזלפים את הקצפת על המילקי, מפזרים מעל את שבבי השוקולד ושומרים במקרר עד להגשה.
בתיאבון !
*המתכון באדיבות המותג מאסטר שף