כל מה שמעניין הורים אצלכם במייל! הטבות, מבצעים, פרסים, כתבות ועוד המון דברים טובים | רשמו אותי עכשיו

תפוחי אדמה ממולאים בטונה

לכבוד ל"ג בעומר: מתכון משודרג לתפוח האדמה המסורתי, שיכניס קצת פלפל למדורה. אש, אש, מדורה
תפוחי אדמה ממולאים. צילום: אסף אמברם

המצרכים (6 מנות):

  •        6 תפוחי אדמה בינוניים, לא מקולפים
  •        3 כפות שמן
  •        3 כפות רוטב צ'ילי מתוק
  •        מלח
  •        פלפל שחור גרוס

למילוי:

  •      קופסת 'טונה סטארקיסט לייט עם לימון ופלפל חריף'
  •      2 בצלים ירוקים קצוצים
  •      ביצה
  •      מלח
  •     פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

  1.       מחממים תנור ל-200 מעלות
  2.       שוטפים את תפוחי האדמה ועוטפים על אחד בנייר אפייה ונייר אלומיניום. מכניסים למדורה כ-45 דקות עד שהם רכים
  3.       מוציאים את תפוחי האדמה מהמדורה ופותחים את הניירות.
  4.       בעזרת כף מרוקנים חלק מתוכן תפוחי האדמה כך שייווצר מקום למילוי
  5.       מועכים את תוכן תפוחי האדמה ומערבבים הקערה את חומרי המילוי עם תוכן התפודים
  6.       מערבבים בקערית שמן, צ'ילי מתוק, מלח ופלפל
  7.       מברישים את התפודים מבפנים ומבחוץ בתערובת התיבול
  8.       ממלאים את תפוחי האדמה במלית

 

בתיאבון!