המצרכים (6 מנות):
- 6 תפוחי אדמה בינוניים, לא מקולפים
- 3 כפות שמן
- 3 כפות רוטב צ'ילי מתוק
- מלח
- פלפל שחור גרוס
למילוי:
- קופסת 'טונה סטארקיסט לייט עם לימון ופלפל חריף'
- 2 בצלים ירוקים קצוצים
- ביצה
- מלח
- פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
- מחממים תנור ל-200 מעלות
- שוטפים את תפוחי האדמה ועוטפים על אחד בנייר אפייה ונייר אלומיניום. מכניסים למדורה כ-45 דקות עד שהם רכים
- מוציאים את תפוחי האדמה מהמדורה ופותחים את הניירות.
- בעזרת כף מרוקנים חלק מתוכן תפוחי האדמה כך שייווצר מקום למילוי
- מועכים את תוכן תפוחי האדמה ומערבבים הקערה את חומרי המילוי עם תוכן התפודים
- מערבבים בקערית שמן, צ'ילי מתוק, מלח ופלפל
- מברישים את התפודים מבפנים ומבחוץ בתערובת התיבול
- ממלאים את תפוחי האדמה במלית
בתיאבון!